Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Hastrman (2018)(CZ)[WebRip][1080pLQ] = CSFD 66% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Hastrman (2018)(CZ)[WebRip][1080pLQ] = CSFD 66% Názov:Hastrman (2018)(CZ)[WebRip][1080pLQ] = CSFD 66% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:HD Filmy - Velikost:4.8 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2021-03-11 Peerov:4 (Seed: 3, Leech: 1)
    Zaner:Romanticky,Thriller Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky






    Baron de Caus se po letech strávených v cizině vrací na své panství v Čechách.
    Chce spravovat rodinné dědictví a najít klid pro svou ztrápenou duši.
    Rychtářova dcera Katynka ho ale od první chvíle provokuje svou krásou i nespoutaností.
    Nikdo ve vsi ovšem netuší, jaké tajemství před nimi baron skrývá.


    WIKIPEDIE

    Jazyk: CZ
    Titulky: CZ - skryté pro neslyšící
    Jiný název: The Hastrman
    Vysílání: 15.9.2019 - 20:00
    Žánr: Romantický / Thriller
    Rok výroby: 2018
    Délka: 97 min.
    Bonusy: Ano
         
    Jako romantický thriller o lásce hastrmana k venkovské dívce či mysteriózní ironický příběh o láskou poblázněném aristokratovi - tak vidí režisér Ondřej Havelka svůj první celovečerní film Hastrman. Snímek vznikl na motivy stejnojmenného románu Miloše Urbana, který získal v roce 2001 Magnesii Literu za nejlepší prózu roku. Tvůrci do příběhu o jedné lásce, vášni a krajině záměrně obsadili nové tváře českého filmu a zaměřili se na výrazné výtvarné zpracování.

    Pro mě je v Hastrmanovi dominantní milostný příběh dvou hlavních postav opředený prvky romantismu. Nezaměňujme však romantické za líbivé, v původním smyslu jde spíše o vzbouřené city, vášně i živly, vztahy mezi lidmi a přírodními jevy, přítomna je i dekadence, erotismus a mystérium.
    A tohle vše jsme se snažili do filmu dostat
    ,“ popisuje režisér Ondřej Havelka.

    Příběh filmu se odehrává na vesnici ve 30. letech 19. století, kdy se baron de Caus vrací se svým sluhou z cest po světě. Na svém panství chce především začít s prací na obnově rybníků. Jakožto moderní a osvícený člověk se životu místních vymyká. Středem jeho zájmu se stane nespoutaná a výjimečná rychtářova dcera Katynka revoltující proti autoritám vášnivým uctíváním přírody a pohanských rituálů. Inteligentní a krásnou dívkou je okouzlen nejen baron, ale také snaživý učitel Voves a pátravý farář Fidelius. Nikdo z nich netuší, že baron je ve skutečnosti hastrmanem, který pod šátkem na krku skrývá žábry. Nikdo neví, že čím blíže je vodě, tím větší sílu má. Mrtvých během jednoho kalendářního roku přibývá, nikdo si je ale nespojuje s baronem. Čím více se Katynka hastrmanovi přibližuje, tím více v něm rostou pochybnosti, zda jako člověk ve zvířeti a zvíře v člověku tentokrát obstojí. Z počátku 19. století se děj na moment přesune do současnosti, kde příběh jedné lásky, jedné vášně a jedné krajiny končí. Děj filmu, který se točil především v Českém ráji,
    pod vrchem Vlhošť a na severu Čech, je vyprávěn s jemnou nadsázkou a ironickým humorem.

    Největší výzvou bylo podle tvůrců obsazení hlavní role hastrmana, kterou nakonec získal Karel Dobrý, jeden z nejobsazovanějších českých herců v zahraničních filmech, mj. držitel Ceny Alfréda Radoka z roku 2013. V hlavní ženské roli diváci uvidí přední herečku Divadla Husa na provázku Simonu Zmrzlou, která vyhrála na roli Katynky casting. „Katynka je nespoutaná a nezávislá, dnes by se dalo říct, že je na svou dobu emancipovaná. To je na této hrdince zajímavé a mně rozhodně blízké. Z dnešního pohledu je to úplně normální dívka, která ví, co chce a za tím si i jde,“ říká představitelka Katynky Simona Zmrzlá. Roli Francla, sluhy barona a zároveň hastrmana v podání Karla Dobrého, ztvárnil Jiří Lábus. Ten přirovnává filmové zpracování Urbanova románu k tvorbě Františka Vláčila.
    Přesvědčilo mě, že takový žánr tu léta ve filmu nebyl. Přemýšlím o podobném filmu, možná Vláčilova Ďáblova past?
    V současné době jde tak o výjimečné filmové dílo
    ,“ popisuje Jiří Lábus.

    Z Divadla Husa na provázku je kromě Zmrzlé i představitel faráře Fidelia Jan Kolařík, který si zahrál například ve filmu Petra Zelenky Karamazovi.
    Jako vesnický učitel Voves se v Hastrmanovi představí Jiří Maryško, místního rychtáře a otce Katynky ztvárnil David Novotný.
    V dalších rolích se objeví Norbert Lichý nebo Vladimír Polívka. Autorem hudby k filmu je hudební skladatel Petr Wajsar,
    za kamerou stál jeden z nejuznávanějších kameramanů své generace Diviš Marek.


                         
       
       






    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.129 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 01:54
    memcache

    TOPlist